uw zoekwoord

Graag stel ik mij en Konnect-IT aan u voor...

Nadat ik in 1992 afgestudeerd ben aan de technische hogeschool Rijswijk, richting Elektronica/Telecommunicatie, ben ik al gauw in de wereld van de software geraakt. Bij het bedrijf Baan Company (later SSA Global, en daarna Infor) ben ik in 1995 begonnen als “support representative” en uiteindelijk doorgegroeid naar sr. software ontwikkelaar op de “Baan Tech” afdeling. Hier ging het voornamelijk om klantenondersteuning door het oplossen van complexe problemen en fouten in de software. Daarnaast verzorgde ik regelmatig trainingen, on-site consultancy en deed ik mee met het afnemen van interne audit gesprekken. Al met al stonden mijn werkzaamheden gedurende de Baan perioode altijd in teken van de klant. Per 2006 ben ik in de wereld van middleware technologie en integratie gestapt. Hier heb ik vele projecten gedaan, trainingen gegeven en ondersteuning verleend aan de pre-sales afdeling van Progress Software. In korte tijd heb ik mij veel kennis en ervaring eigengemaakt zoals SOA (Architectuur), ESB, Java programmeren, XML, XSLT, XPATH, SOAP, Web Services enzovoort.  Maar ook in deze rol stond ik altijd dicht bij de klant en was het belangrijk om de business van de klant te begrijpen om een goede vertaling te maken naar de techniek.

Het vakgebied van integratie is dan ook mijn passie geworden, het geeft mij veel voldoening om voor de opdrachtgever de integratietechnieken echt tot waarde van zijn business te laten komen.

In 2008 ben ik mijn eigen bedrijf, Konnect-IT begonnen, om ideeen verder vorm te geven. Met de naam Konnect-IT wil ik het verbindende aspect benadrukken: het gaat niet alleen om het realiseren van technische verbindingen (integratie, koppelingen), maar juist ook om een verbinding tussen u en uw business en de techniek. Daar willen we voor staan. 

Konnect-IT wil duidelijk, transparant, eerlijk, integer en no-nonsense zijn. De handen uit de mouwen en er ijverig er voor gaan. De zaken vanaf de positieve kant benaderen, ook al kan de wind tegen zitten.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk verder op onze website voor meer informatie, of neem vrijblijvend contact met ons op om nader kennis te maken. Koen van den Dool, oprichter Konnect-IT 

View Koen van den Dool's profile on LinkedIn

Onze Visie...

Onze visie is dat de techniek (dus IT en integratie) er voor de business is. Uw bedrijfsprocessen en doelstellingen moeten baat hebben bij integratie. Daar draait het om! Uiteindelijk zijn het de mensen die er mee moeten werken. Daarom willen we dicht bij uw business blijven en doen wat bij uw bedrijf past! Kwaliteit en structuur vinden wij belangrijk. Huidige business doelen, maar ook langer termijn denken vinden wij belangrijk. Maar bij dit alles beseffen wij ook dat er binnen gestelde termijnen oplossingen opgeleverd moeten worden, passend bij uw bedrijf en situatie. Daarom zoeken wij een goede en verantwoorde balans tussen de werkelijkheid van de dag en de ideale doelsituatie. Zodat u nu resultaten heeft, en een groeipad naar morgen!